• 字級大小

109學年度高雄市國際學生獎學金

發布日期 2020-05-11 09:00:00

「高雄市國際學生獎學金」Kaohsiung International Students Scholarship

申請日期: 即日起至6月12日

Application Deadline: June 12, 2020

申請資格:就讀於本市專科以上學校,熱心參與文化交流或社會服務活動,且前一學期學業成績達八十分以上之外國學生。

Qualification: international degree students who attended cultural activities or social services and the academic performances has achieved score 80 or above.

申請表件:申請書、在學成績單、參與文化交流活動或社會服務之證明文件。

Forms: Application form, transcript and certificate of attending cultural activities or social services.

申請辦法及報名表請見連結。

Please refer to the link to the guidelines and application forms.

*此獎學金不適用陸生、港澳生及僑生申請,謝謝。